Bureau

Bouwbureau Groningen bestaat sinds oktober 2011. Eigenaar Marco  Tiel Groenestege heeft zeventien jaar bij een gerenommeerd Gronings architectenbureau gewerkt waarvan hij de laatste vijf jaar verantwoordelijkheid droeg voor de bouwtechnische afdeling van het bureau.

Bij Bouwbureau Groningen is daarom veel ervaring met uiteenlopende bouwopgaven zoals: aanbouwen, woningen, villa`s, wooncomplexen, scholen, kinderdagverblijven, kantoren, renovatie van kantoren, sportzalen, parkeergarages, hotels en theaters. Regelmatig waren dit bouwprojecten in de stad, maar ook buiten de stad of vlakbij een natuurgebied.


Wat maakt ons anders?

We onderscheiden ons door het leveren van een hoogwaardig product. Dat schrijven we niet alleen, dat doen we ook. De lat ligt hoog. We zijn kritisch als het gaat om keuzes over maakbaarheid, bouwkosten, duurzaamheid en onderhoud.

Via ons netwerk van specialisten op gebieden van constructies, installaties, bouwfysica en brandveiligheid kunnen we een volledig integrale projectuitwerking aanbieden. En u heeft slechts één aanspreekpunt: Bouwbureau Groningen.