EnTranCe

Vanaf april 2014 zijn we gestart met EnTranCe op het universiteiten terrein in Groningen. Het is een innovatief en duurzaam gebouw waar onderzoek wordt verricht naar nieuwe energiesystemen. Onderwijs, wetenschap en bedrijfsleven komen hier samen. Bouwbureau Groningen voert directie en houdt bouwkundig toezicht.

Kleine projecten

Het laatste jaar heb ik veel kleine opdrachten gedaan; bouwkundige opname`s, schaderapporten en verbouwingen bij particulieren. Daarnaast deed ik project advies bij architectenbureau`s.  

Website

De website is grondig aangepast. De trouwe bezoekers zijn zeer enthousiast! Met name op de pagina projecten is veel beeldmateriaal verschenen van de projecten die inmiddels gerealiseerd zijn. Neem gerust een kijkje.

Havenkwartier Blauwestad

Het Havenkwartier nadert de oplevering. Begin van de zomer moet alles draaien en wordt het genieten op het terras. Mits het ooit zomer wordt uiteraard.

Gasterra opening

Het nieuwe kantoor van Gasterra is in januari opgeleverd en het gebouw zal op 4 april door niemand minder dan onze aanstaande Koning worden geopend!  

Prinsenhof opgeleverd

In de zomervakantie is het Prinsenhof opgeleverd. In alle drukte komt dit bericht wat laat waardoor deze nieuwswaarde enigzins gering is. Maar het is schitterend geworden! De architect en de opdrachtgevers zijn bijzonder tevreden over het resultaat, en alle reacties van het publiek zijn ook zeer positief. Spoedig foto`s op de projectpagina.

Verbouw Gasterra nadert oplevering

De verbouw van de oude ABN Amro naast het Centraal station te Groningen nadert de oplevering. Er worden op de bouwplaats lange weken gemaakt om de geplande datum te halen, er wordt met zeer veel inzet gewerkt. Het interieur wordt spectaculair verbouwt met veel ronde vormen en grote vides op alle verdiepingen.

Clubhuis GCHC is opgeleverd

5.12.2012 Het nieuwe clubhuis van de Groningse hockeyvereniging GCHC is opgeleverd. Het was een grote uitdaging het gebouw in vijf maanden tijd te bouwen, maar het is gelukt dankzij extra inspanningen van alle bouwteamleden. Aannemer Boerbouw heeft het gebouw zeer netjes opgeleverd. Foto`s volgen spoedig op de projectpagina.  

In aanbouw: Prinsenhof Groningen

Op de schitterende locatie in het centrum van Groningen achter de Martinitoren aan het Martinikerkhof wordt het Rijksmonument Prinsenhof verbouwd tot horeca en hotel.  Opleverdatum rond de bouwvak 2012. Ga naar de projectpagina voor meer informatie…

In aanbouw: Clubhuis GCHC

De Hockeyclub GCHC laat bij de speelvelden op Zernike een nieuw clubgebouw bouwen. Startdatum bouw is begin maart 2012, opleverdatum is juli 2012. Ga naar de projectpagina voor meer informatie…